Edelsteen centrum "Osiris"
"Het Michaël kristal"
Home

Kristallen/Edelsteen

!! NIEUW IN COLLECTIE !!
-Lemuriekristallen
-Dioptaas


Eigen Boeken/ kaartenset

Kristallen
-Michaëlkristal
-Noordpool/Michaëlkristal
-Kristallen van Atlantis
-Kristallen van Lemurie
-Kristallen schedels


2e hands boeken

Berichten

Boeken van uitgeverij Osiris

Kind van de toekomst

Ankh-Egypte

Diversen
-Taken van de landen
-Tuella
-Johanna


Chembusters

Korte gedachten

Meditatie`s

Himalaya zout

Fossielen

Lichtgevende stenen

 
Hieroglyphen / codes in o.a. de Lemuriekristallen
Contactgegevens:                         Afspraak maken           Bestellen        Site Galactische Federatie:
                                                                                                                   Het Ashtar commando

Galerie Het Michaëlkristal

De Steen Bram Vermeulenhttp://www.youtube.com/watch?v=Z7p5ADf_IiMDrinkwaterkristallen


Ik was 5 jaar en verzamelde steentjes en schelpen; overal vandaan en was mateloos geďnteresseerd in alles wat de Aarde maar te bieden had. Ik zag elfjes op de bloemen en kabouters tussen de struiken in de tuin en in het bos; tot mijn grote geluk zat ik op een Montessorischool en kon ik behalve thuis, ook op school ‘mijn verhalen kwijt’.
Die interesse en dat ‘gevoel en weten’ is nooit weggegaan. Ik kreeg en krijg ook nu, nog steeds meer informatie en ‘herinner’ me steeds meer hoe ik eeuwen terug met edelstenen en kristallen werkte. Ik behoefde dus niet uit allerlei boeken over edelstenen informatie te halen.

Mij werd ook intuďtief aangeraden dat niet te doen; om zodoende ‘open te staan voor eigen informatie’ en ‘zou het anders maar heel verwarrend voor me zijn’. Ik kan zeggen dat er uit ‘zeer oude tijden’ veel kennis in mij al zat opgesloten en dat wist en ‘voelde’ ik als 5-jarige al. Deze herinneringen kwamen ook steeds meer terug!
Een boek genaamd:”Edelstenen en kristallen voor de 21e eeuw”; een leidraad bij uw evolutie; ontstond. Dat is met een (ontvangen) visie over gebruik van kristallen en edelstenen die zeker anders is, dan de geeikte edelsteenboeken.

Deze visie is ook intuitief ontvangen. En nu dus te boek gesteld.
Zie afdeling Boeken. Een bijbehorende kaartenset. “Aartsengelen en Meesters spreken” werd gereed gemaakt ,” zeg maar ontvangen”! Het zijn duidelijke realistische raadgevingen voor deze tijd, doch deze prachtige kaartenset kan ook los van het boek gebruikt worden.

De kaartenset bestaat uit 129 kaarten; hoe dit tot stand kwam verbaasde me zelf wellicht het meest. (Op dit moment niet te bestellen, is uitverkocht!)

Er zijn heel veel toepassingen met kristallen: een voorbeeld:
Het was 13 oktober 1980; ik werd wakker en had het volgende idee in mijn hoofd: ‘Leg een stukje bergkristal in drinkwater, het versterkt de energie van het water en… gebruik dat… en… (nog het een en ander volgde).