Edelsteen centrum "Osiris"
"Het Michaël kristal"
Home

Kristallen/Edelsteen

!! NIEUW IN COLLECTIE !!
-Lemuriekristallen
-Dioptaas


Eigen Boeken/ kaartenset

Kristallen
-Michaëlkristal
-Noordpool/Michaëlkristal
-Kristallen van Atlantis
-Kristallen van Lemurie
-Kristallen schedels


2e hands boeken

Berichten

Boeken van uitgeverij Osiris

Kind van de toekomst

Ankh-Egypte

Diversen
-Taken van de landen
-Tuella
-Johanna


Chembusters

Korte gedachten

Meditatie`s

Himalaya zout

Drinkwater kristallen

Fossielen

Lichtgevende stenen


  


De Ankh-Egypte

....maar ook.... Atlantis...en...Lemurie

Het is zeker belangrijk en dat zijn vooral diegenen die herinneringen hebben en voelen en ‘weten’ uit het oude Egypte en Atlantis om een Ankh te dragen.
Het is nu, en dat is niet overdreven, 25 jaar geleden dat ik naar een goudsmid stapte en mijn eigen mallen wilde hebben van een Ankh! en wel in drie uitvoeringen! Het is een hele klus geweest voor het allemaal goed was.Een grote, een kleinere en een met 10 steentjes.
De laatste had 10 van de 12 steentjes van de borstlap die de Hogepriester droeg, de Priester die de Ark de Verbonds kende en ‘begeleidde’! Het was voor mij, wat ik later allemaal begreep, een soort herinnering en vooral HET VERBAND, wat ik voelde. De Ark des Verbonds, oud Egypte, en… Atlantis. De goudsmid ging aan het werk en zo ontstonden er drie “Osiris-Ankh-mallen”. Later zagen we de Ankh tevoorschijn komen bij de juweliers en enkelen vonden het “een gouden idee”. Zo ontstonden er diverse soorten van de Ankh als sieraad in Nederland.
Wat zo mooi was en ‘een duidelijke bevestiging’ was, is het feit, dat ik later in 1991, dusjaren later ontdekte op een foto van Lady Athena van het Ashtar Commando, die Tuella mij toen overhandigde, dat Lady Athena PRECIES DIE ANKH DROEG! Exact dezelfde… met een steen in het midden!


Voor meer lezen klik hier. (PDF)Bericht van Lady Athena

Er is een grote verwarring op uw wereld.

Dat is nodig…….In het grote Universele bestel, waar de Aarde een belangrijk deeltje van is.
Zo leert de mens weer; zo leert de mens wat nu de echte waarden in het leven is van alle dag. Men zal nader komen tot elkaar. Men zal meer gaan zorgen voor elkaar, dat alles is de grote bedoeling van datgene wat er plaats vindt op de wereld. Men zal eerlijk dienen te gaan verdelen en delen op uw Aarde. Men zal meer “EEN”dienen te gaan zijn. Uw regeringsleiders zullen moeten worden vervangen wanneer zij dit niet gaan inzien of door wensen te gaan op de oude voet. De onvoorstelbare rijkdom aan de ene kant en de armoede en grote tekorten aan de andere kant, het is u bekend. Dat is een onbalans wat nooit de bedoeling is geweest op uw Aarde, maar zich door alle eonen heen, zich steeds weer voordoet. Tot in het extreme. U zegt wel eens…..”Daarboven zien ze vast en zeker vaak hoofdschuddend toe”. Zo is het juist. maar wij weten de strubbelingen, de problematiek en de vrije wil! Doch….er is genoeg voor iedereen op uw rijke Aarde.


Voor meer lezen klik hier. (PDF)
Hieroglyphen / codes in o.a. de Lemuriekristallen
Contactgegevens:                         Afspraak maken           Bestellen        Site Galactische Federatie:
                                                                                                                      Het Ashtar commando

Galerie Het Michaëlkristal