Edelsteen centrum "Osiris"
"Het Michaël kristal"
Home

Kristallen/Edelsteen

!! NIEUW IN COLLECTIE !!
-Lemuriekristallen
-Dioptaas


Eigen Boeken/ kaartenset

Kristallen
-Michaëlkristal
-Noordpool/Michaëlkristal
-Kristallen van Atlantis
-Kristallen van Lemurie
-Kristallen schedels


2e hands boeken

Berichten

Boeken van uitgeverij Osiris

Kind van de toekomst

Ankh-Egypte

Diversen
-Taken van de landen
-Tuella
-Johanna


Chembusters

Korte gedachten

Meditatie`s

Himalaya zout

Drinkwater kristallen

Fossielen

Lichtgevende stenen

Uitleg bestellen
 
Dat wij leven in een omgeving die negatieve aspecten heeft, denk aan G.S.M.(telefoon) straling, via computers, t.v.’s, aardstraling enz. is ons wel bekend.
De bekende chemtrails, aangebrachte strepen in de lucht, die niet bepaald een positieve invloed op ons mensen hebben, is ook al bekend.
Wat vergeten wordt…de negatieve invloeden/energieën die ons bereiken, die “ongeziene factoren” zijn, maar wel ons welzijn ook danig beïnvloeden en verstoren!


Dat alles heeft een grote invloed op onze aura; het werkt genetisch diep door in onze lichaamscellen.
Wij kunnen stellen dat onze Blauwdruk danig wordt verstoord!
We voelen steeds sterker aan…dat alles heeft grote invloed op ons welzijn, onze rust, des temeer invloed op…
Onze Spirituele Vooruitgang/Evolutie…op weg naar de 5e dimensie-realiteit!
Reeds in 2001 kwam er informatie tevoorschijn hoe een man, psychiater en psychoanalist en onderzoeker Wilhelm Reich (24 maart 1897-3 nov.1957) geb. te Galicia (Oostenrijk/Hongarije) een energievorm had ontdekt die hij “Orgon” noemde, een energie die de gehele atmosfeer en levende materie doordringt! Hij was een van de velen, die met en door zijn handelwijzen, tegen de gevestigde orde in, zijn tijd ver vooruit was!
“Oorzaak van ziekten is een blokkade van orgon-energie” aldus Wm.Reich. Wij kunnen er aan toevoegen: ”Onbalans veroorzakende factoren, zorgen voor die blokkades en daardoor ziektes”.
Hij ontdekte dat door middel van een samengaan van diverse materialen: zoals aluminium, ijzer, koper, zilver, brons, en…diverse kristallen via hars bijeengebracht plus kristallen die ook nog eens in de koperen buizen worden aangebracht, er een veld ontstaat wat een geweldige zeer wijde positieve uitwerking veroorzaakt op de wijde omgeving. Hij sprak van duizenden meters!
Ton Eijkenboom, mijn echtgenoot, juist gestopt met jarenlange coaching en training van vele goede atletes, een bekende in de atletiekwereld, (de man die door zijn werk in Apeldoorn met een groep topatleten(es) de aanzet gaf voor het grote Omnisportcentrum wat nu gereed is in Apeldoorn!) ging met zijn zeer creatieve handen aan de slag. Met een verfijning en met een gevoel voor de juiste maten en verhoudingen. Het inleggen van koperwerk en verbindingen maken met hout koper enz.  en geometrie bij de diverse goed afgewerkte houtcirkels, sterren enz., als een ware kunstenaar. Ikzelf lever de juiste kristallen erbij, die hij vervolgens aanbrengt. Alles in de juiste verhouding.
Zet deze supermooie (het zijn ook nog kunstwerken op zich) in uw tuin, balkon, huiskamer, gang, slaapkamer, kinderkamer, kantoor, werkruimtes enz.enz.


U zult bemerken hoe die energie doorwerkt. Ook t.o.v. de chemtrails die nog steeds te voorschijn komen en dat wereldwijd.
Onze busters krijgen een naam van een Aartsengel of Meester uit de Lichtrijken, het ligt aan de speciale Straal waar u als ziel en in dit leven bijbehoort! Dat kan u worden aangereikt, waar verschillende edelstenen en kristallen bij behoren, die wij mede verwerken in uw Buster.  ( Lees Boek: “Edelstenen en Kristallen voor de 21e eeuw.” Auteur mevr. Tonnie Eijkenboom)
Zo is mogelijk b.v. een Michaelbuster (speciale Michaelkristallen (c.) zijn daar ook in verwerkt, naast de vulling van genoemde materialen en vele andere goede bijpassende kristallen en edelstenen. Ook in de koperen buizen worden kristallen verwerkt. Elke bodem is ook verschillend.
Er zijn er nooit twee precies hetzelfde! Mede omdat u de hoogte van de Buster kunt mede-bepalen.
U ziet een foto van een Aartsengel Gabrielbuster. Een buster van de Galactische federatie: Ashtar en Arcturus. Ook daar behoren weer speciale edelstenen bij. Lady Nada, St.Germain, Maria, Maria Magdalena, Mr. El Morya, Paulus de Venetiaan, Lady Amethist. Maar ook een Elfenbuster is reeds gemaak!

Lees het boek Edelstenen en Kristallen voor de 21e eeuw, hoe ooit Mellie Uyldert’s tuin te België (Oasis) door Tonnie dansende Elfen werden gezien in de ochtend om half vijf toen wij met een groep dit object aan gereedmaken waren. Mellie is Mei 2008 100 jaar oud geworden!
De natuurwezens doen zo veel voor ons; de zorg voor de groei en bloei van bomen en planten. Zo zit de Universele Goddelijke Ordening in elkaar. Elk is een rangenstelsel in de Engelenwerels; ieder heeft als het ware een eigen klus! De Deva’s, de Elfen en Kabouters (ja ook die) horen daar ook bij en zijn dus een deel van de Grote Engelenrangorde.
We zetten niet voor niets gevoelsmatig Elfen en Kabouters in onze tuinen bij planten en bomen bijvoorbeeld. Zij genieten van al het werk wat wij doen om de energie mee te helpen verbeteren op deze aarde. Daarom zijn ze ook zo dol op Kristallen en Edelstenen! U ziet de grote ordening als een natuurlijk geheel. Wij maken Elfenbusters, mede als dank aan de Elfenwereld.Tegelijk werkt het in ruime mate voor het goed van het geheel en ruimt het een hoop ” troep”  op Busters werken als grote beschermende factoren en helpen mee in grote mate om de energie op deze aarde te verbeteren. De namen en intenties van de AartsEngelen en Meesters en de Elfenwereld (Deva’s ) geven daar een extra impuls aan.
En…de algemene extra anti-negativiteiten-buster, waar geen naam aan te pas komt, want dat kan natuurlijk ook!


Prijzen? afhankelijk van de afmeting en de soort kristallen/edelstenen die er in komen. Een ding is wel duidelijk. .de uren werkloon, die worden niet
allemaal doorberekend, dat zou het wel heel duur maken; maar…ze zijn met veel zorg en liefde gemaakt. En dat straalt er ook letterlijk van af!

Er zijn er van een hoogte van 2o cm. tot een 3 meter! Al het hout is zo bewerkt, dat het buiten kan staan!
Ook kleine handbusters, ijzer, aluminum, koper, zilver en een heel speciaal kristal, maken deze tot een goed artikel om te plaatsen in een slaapkamer, op het werk enz. Soms komen er leuke aparte busters tevoorschijn. Karnak en…..”de hutspotbuster”…..en het werkt en het is mooi!
Deze namen komen spontaan door.
Hieroglyphen / codes vanuit Leimurie
Voorbeelden van Chembusters kunt u hier zien.

Voorbeelden zijn ook te zien aan de Jachtlaan 52-54, Apeldoorn.
Even vooraf bellen! 055-3555222..
U kunt ons ook bereiken per……email: gai.osiris@chello.nl


Beschermende Aartsengelen en Meester-(chem)busters
Contactgegevens:                         Afspraak maken           Bestellen        Site Galactische Federatie:
                                                                                                                   Het Ashtar commando

Galerie Het Michaëlkristal